ידע נדרש בסטטיסטיקה

לסטודנטים שהחלו לימודיהם בשנה"ל תשע"ז

בחינת הידע הנדרש בסטטיסטיקה מתקיימת כחלק בלתי נפרד מהקורס סטטיסטיקה למנהל עסקים. לא ניתן להיבחן בבחינת הידע הנדרש בסטטיסטיקה ללא רישום לקורס.

בחינת הידע הנדרש בסטטיסטיקה נועדה לוודא שלסטודנטים ולסטודנטיות יש את הידע הבסיסי לו יזדקקו בהמשך הלימודים, ידע נדרש זה כולל: סוגי משתנים וסולמות מדידה, אוכלוסייה ומדגם, שיטות דגימה והסטטיסטיקה התיאורית.

חשוב לציין כי לבחינת הידע הנדרש בסטטיסטיקה אין פטור (למעט תלמידים הפטורים ממילא מהקורס "מודלים סטטיסטיים למנהל עסקים").

• בחינת הידע הנדרש בסטטיסטיקה תתבצע באמצעות מבחן שיתקיים במהלך השבוע השני של הקורס "מודלים סטטיסטיים למנהל עסקים" בתאריך 11/11/16.  הבחינה תערך בשעה 08:30
    המבחן מושתת על 25 שאלות רב-ברירה (Multiple Choice) כאשר חלק מהשאלות מחייבות חישובים (השימוש במחשבון – מותר; מותר להביא לבחינה שני דפי נוסחאות (4 עמודים), את דפי הנוסחאות יש להגיש בסיום הבחינה יחד עם טופסי הבחינה. השימוש בחומר עזר בבחינה – אסור).
    לתלמידים שלא קיבלו ציון 'עובר' (לפחות 60) במבחן, יתקיים מועד נוסף בשבוע הרביעי של הקורס בתאריך 25/11/16.

• תלמידים אשר לא יעברו את בחינת הידע הנדרש לא יוכלו להמשיך את לימודיהם בקורס 'מודלים סטטיסטיים",  השתתפותם בקורס תבוטל ללא עלות והם ייאלצו לחזור עליו בסמסטר העוקב.

• קורס הכנה למבחן הידע הנדרש בסטטיסטיקה יתקיים  ב- XTRA סטודנט,  הרישום והתשלום מתבצעים ישירות מול  XTRA סטודנט.

פרטים נוספים באתר XTRA סטודנט   או בטל' : 03-6225333