ניהול טכנולוגיה ומערכות מידע(.M.Sc)

מוקד מידע טלפוני

מוקד מידע טלפוני בנושאי קבלה ורישום

טל' 03-6406333

busmoked@tauex.tau.ac.il

תכנית הלימודים

לצפיה בתכנית הלימודים מוסמך במדעי הניהול טכנולוגיה ומערכות מידע(.M.Sc) לחצו כאן

מטרת התכנית להכשיר חוקרים אקדמיים ויישומיים במגוון נושאים הקשורים במערכות מידע ו/או ניהול טכנולוגיה אשר יוכלו למלא תפקידים באקדמיה, בתעשייה ובארגון המודרני. התכנית תעניק בסיס תיאורטי, כלי מחקר, ותשתית מעשית בעיצוב, פיתוח, יישום וניהול של מערכות עתירות טכנולוגיה ומידע. התכנית מדגישה את ההיבטים הרב-תחומיים ומאפשרת לתלמידים להשתתף בקורסים מתקדמים בשטחים קרובים כמו מדעי המחשב, חקר ביצועים, כלכלה, שיווק, התנהגות ארגונית והנדסה.

• עלות שכר הלימוד הינה כ- 14,000 ש"ח לשנה

1. רשאים להגיש מועמדותם בעלי תואר "בוגר אוניברסיטה" בציון סופי שאינו נמוך מ-75 או בעלי תארים גבוהים יותר.

2. חלה חובת עמידה בבחינת ה- GMAT למעט מועמדים הפטורים ממנה, ראה פרוט.

תלמידים חדשים מתקבלים על סמך צירוף של ציון התואר הראשון וציון החלק הכמותי של בחינת ה-GMAT (להלן "ציון הנוסחה"). ציון הנוסחה המינימלי נקבע על פי מכסת התלמידים שבכוונת הפקולטה לקבל והוא עשוי להשתנות מסמסטר לסמסטר ויכול להיות מותנה בחוג ובמוסד בו למד התלמיד.

3.